oekotex.JPG

OEKO-TEX is een internationaal certificeringssysteem voor textielgrondstoffen en kleding dat waarborgt dat het eindproduct geen gevaarlijke chemicaliën bevat. OEKO-TEX is een garantie dat het product voldoet aan REACH (de chemicaliënwetgeving van de EU).

certific oekotex.JPG


nordic.JPG

Het Nordic Ecolabel certificeert producten en houdt rekening met de milieubelasting in de hele levenscyclus - van grondstof tot gebruik. Het Nordic Ecolabel stelt ook eisen aan de werkomstandigheden, in overeenstemming met de International Labour Organization kernverdragen.

certific ecolabel.JPG


Fairtrade cotton.JPG

Fairtrade is een internationaal merk dat de katoen in kleding certificeert en tegelijkertijd de armoede onder katoenboeren bestrijdt door middel van eerlijke handel. De katoenboeren krijgen voor hun katoen gegarandeerd een minimumprijs die de kosten van duurzame productie dekt.

certific fairtrade.JPG


gots.JPG

GOTS-producten maken altijd gebruik van biologisch katoen en gerecycleerd polyester. GOTS stelt niet alleen hoge eisen aan materialen en kwaliteit, maar stelt ook milieu- en maatschappelijke eisen aan alle medewerkers van het ganse productieproces.

certific gots.JPG